• Gastenkamer
  • Gastenkamer

Op een steenworp afstand van het Woud van Anlier verwelkomen Laurence en Glenn je in hun 2 ingerichte gastenkamers in hun huis. De gastenkamers hebben het label Fiets Welkom.

Beschrijving van de accommodatie

De kamers hebben onlangs het label Fiets Welkom gekregen. 

De eigenaars bieden verschillende formules voor themaverblijven aan (welzijnsweekend, ontdekking te paard, ontdekking van de streek).

Je verblijft in een van de 2 kamers:

  • Kamer Lavande: karaktervolle mediterraanse kamer die uitgeeft op het terras met adembenemend uitzicht op het dorp. De kamer is uitgerust met een dubbelbed, badkamer en eigen wc.
  • Kamer Bruyère: kamer met blik op de tuin en het kleine bos. De kamer is uitgerust met een dubbelbed, televisie, badkamer en eigen wc.

Ligging van het huis

De Cottage Lavande & Bruyères opent voor jou de deuren naar een streek met talrijke ontspanningsmogelijkheden, uitstappen, gastronomie en sportieve activiteiten.

Laurence en Glenn wachten op jou!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 2

Kamer Lavande

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Kamer Bruyère

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Diensten

Ontbijt

Voorzieningen

Tuin - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Terras - WiFi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden