• Gastenkamer
  • Gastenkamer

Het pension In Motion bestaat uit 2 ecologische gastenkamers, waaronder een tweepersoonskamer en een studio. In Bertrée bij Hannut.

Verblijf in een kleine ecologische boerderij in een rustig landschap. Je bent welkom tussen een kleine horde katten, kippen, mini-ezels en schapen.

Een ecologische manier van leven zonder WiFi

De "biologische" moestuin van het huis is omgeven door een grote boomgaard.

Van de renovatie van de kamer tot de 'biologische' veggie of veganistische maaltijden, de eigenaren hebben gekozen voor een ecologische manier van leven.

Bertrée maakt deel uit van de gemeente Hannut- in Haspengouw, die rijk is aan landbouwgrond en boomgaarden. De heuvels en landbouwgronden zijn als een lappendeken van kleine dorpjes.

Een kleine tour in Haspengouw

Geniet van de landschappen, het terroir en de wandelingen in Haspengouw. Je kan ook naar Namen gaan om de Waalse hoofdstad te bezoeken.

Bewonder de eenvoud, de aarde en de stilte in deze natuurlijke en ecologische plek!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 5 personen

Aantal kamers : 2

Le petit grenier

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 2 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Tweepersoonskamer van 15m² met een sanitaire hoek in de kamer, toilet, wastafel, centrale verwarming en een groot terras met uitzicht op de tuin.

Het eco-veggie-ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Eco studio

Aantal personen : van 2 tot 3 personen

Aantal kamers : 1

Studio voor 2 tot 3 personen, bestaande uit een tweepersoonskamer, een bank, een babybed, een kitchenette, twee toiletten, een douche en een wastafel.

Het ontbijt is niet bij de prijs inbegrepen.

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Vegetarisch menu - Ontbijt - Gastentafel

Voorzieningen

Tuin - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden