• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Doorkruis de groene bossen van de Ardennen en de Gaume, dompel je blik onder in het hart van deze prachtige uitzichtpunten... Thierry de Lannois, gepassioneerd door de natuur, biedt je wandelingen te midden van verrassende groene landschappen.

In groep of met het gezin, de wandelingen worden aangepast aan de tijd die je hebt en aan je fysieke mogelijkheden. Vanuit zijn 2 gîtes Le Fournil en La Fermette neemt Thierry je mee naar de gevarieerde landschappen van de Semois, langs Bouillon, Botassart of het Graf van de Reus.

Maak een gastronomische stop in Ucimont en ga eten in La Grange des Saveurs... een geweldig adres met lokale smaken!

Geniet van een wandeling onder leiding van een liefhebber van natuur en duurzaam toerisme in Ucimont.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden