• Pass

Slechts 1 ticket om 6 attracties en musea van het beroemde slagveld van de laatste slag van Napoleon te bezoeken en 18 juni 1815 te herbeleven in Waterloo, België.

Ontdek het Slagveld en de verschillende historische sites van Waterloo dankzij de Pass 1815

Bezoeken met de Pass 1815

Waar kan je de Pass 1815 kopen?

Hij is te koop bij de receptie van de betrokken musea en bij het Huis voor Toerisme van Waterloo (tegenover het Wellingtonmuseum). Hij moet echter wel worden opgehaald bij het Huis voor Toerisme zoals aangegeven op het gedrukte kaartje.

Verover het slagveld van Waterloo!

Contact

Mémorial 1815Route du Lion 1815,1420Braine-l'Alleud
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de verantwoordelijke van het arrangement dat je interesseert.

Van 01 januari tot 31 december 2021.

Geldigheid:

Meer informatie over de openingstijden op www.waterloo1815.be

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden