• Pass

Slechts 1 ticket om 6 attracties en musea van het beroemde slagveld van de laatste slag van Napoleon te bezoeken en 18 juni 1815 te herbeleven in Waterloo, België.

Ontdek het Slagveld en de verschillende historische sites van Waterloo dankzij de Pass 1815

Bezoeken met de Pass 1815

Waar kan je de Pass 1815 kopen?

Hij is te koop bij de receptie van de betrokken musea en bij het Huis voor Toerisme van Waterloo (tegenover het Wellingtonmuseum). Hij moet echter wel worden opgehaald bij het Huis voor Toerisme zoals aangegeven op het gedrukte kaartje.

Verover het slagveld van Waterloo!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 01 januari tot 31 december 2022.

Geldigheid:

Meer informatie over de openingstijden op www.waterloo1815.be

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden