• Attracties
  • Park/tuin

Dit openbare park dat in de tweede helft van de 18e eeuw ontworpen werd om aan de behoefte van kuurders en vakantiegangers te voldoen, werd aangelegd in de stad Spa.

Het park wordt sinds 1977 beschermd en vormt een belangrijk onderdeel van de stadsomgeving. Naast enkele interessante bomen, waaronder een Fagus en een waterpartij met een fontein, heeft het twee statige ventwegen met haagbeuken, linden en iepen rondom zijn centrale laan.

Het bevat eveneens constructies uit de 19e eeuw, die getuigen van de toenmalige eclectische smaak: de Leopold II galerij, opgetrokken uit ijzer en glas, en de koningin Marie-Henriette- en "Petits Jeux"-paviljoens, waar de Dienst voor Toerisme gevestigd is.
 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden