• Attracties
  • Park/tuin

Deze tuin, die is ontworpen door de landschapsarchitect Louis Fuchs, is in het midden van de 19e eeuw ontstaan uit de wil van enkele hooggeplaatste personen uit de burgerij van Bergen en werd vervolgens, aan het eind van de vorige eeuw, gekocht door de stad Bergen.

Dit landschapspark van 5 hectare is rijk aan een zeer fraaie dendrologische collectie, waarvan sommige exemplaren bijzonder oud en opmerkelijk zijn: een Amerikaanse walnoot, een treurlinde, een Byzantijnse hazelnootboom, enz.

Het omvat ook massa's eeuwenoude bomen, vijvers en gazons waar in het voorjaar niet minder dan 100.000 bloembollen bloeien en een betoverend schouwspel bieden.

Kanoën, een gezondheidsparcours, een kinderspeelplaats en een tennisbaan maken het park compleet.

Kom ontspannen in het park Waux-Hall in Bergen!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Cafetaria

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden