• Attracties
  • Park/tuin

Deze tuin, die is ontworpen door de landschapsarchitect Louis Fuchs, is in het midden van de 19e eeuw ontstaan uit de wil van enkele hooggeplaatste personen uit de burgerij van Bergen en werd vervolgens, aan het eind van de vorige eeuw, gekocht door de stad Bergen.

Dit landschapspark van 5 hectare is rijk aan een zeer fraaie dendrologische collectie, waarvan sommige exemplaren bijzonder oud en opmerkelijk zijn: een Amerikaanse walnoot, een treurlinde, een Byzantijnse hazelnootboom, enz.

Het omvat ook massa's eeuwenoude bomen, vijvers en gazons waar in het voorjaar niet minder dan 100.000 bloembollen bloeien en een betoverend schouwspel bieden.

Kanoën, een gezondheidsparcours, een kinderspeelplaats en een tennisbaan maken het park compleet.

Kom ontspannen in het park Waux-Hall in Bergen!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden