• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking
  • Shopping

In het hart van de Citadel van Namen stelt de Parfumerie Guy Delforge je een ondergronds parcours voor waarbij je ontdekt hoe parfums gemaakt worden.

Een bijzonder beroep op een buitengewone plaats

Guy Delforge kwam op het idee om een deel van het voormalige militaire fort van de Citadel van Namen volledig te restaureren om er zijn parfumerie te vestigen.

Bedrijfsbezoek

De parfumeur deelt zijn passie met jou. Naast het historisch bezoek aan het gebouw ga je naar het laboratorium en de werkruimte. In het olfactorium kun je testen hoe gevoelig je bent aan de verschillende geuren.

Deze parfumeur heeft vele prijzen gewonnen en deelt zijn passie met jou tijdens een uniek bezoek in een ongelofelijke omgeving. Een echte must!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Tijdsduur

Minimumduur : 0:30
Maximumduur : 1:00

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Projectie van presentatiefilms

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep - DE - EN - ES - FR - IT - NL - Individueel - DE - EN - ES - FR - IT - NL - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden