• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Paardrit
  • Wandeling/wandeltocht
  • Citybike/Stadsfiets

Rijd op een van de groenste paden van het RAVeL-netwerk. Deze oude spoorlijn van ongeveer 40 km doorkruist het Land van Herve en verbindt Chênée met Plombières.

Deze prachtige groene weg is gereserveerd voor joggers, ruiters, mountainbikers en wandelaars.

Je tocht start aan het Huis voor Toerisme van het Land van Herve en je gaat naar Thimister en Clermont-sur-Berwinne, een van de mooiste dorpen van Wallonië.

Het Huis voor Toerisme heeft mountainbikes en E-bikes te huur.

Tussen Herve en Fléron, 9 km gecertificeerd door Access-i

Op dit deel van het traject zie je verschillende voormalige stations die zijn omgebouwd tot restaurant, brasserie, bakkerij/theehuis, feestzaal of gemeentelijk administratief centrum.

Met behulp van hellingen en bypasses kan je niveauverschillen overbruggen en obstakels vermijden.

Te bezoeken langs de route

Bezoekers met speciale behoeften

Deze rute biedt faciliteiten en/of activiteiten met een officieel Access-i certificaat. Raadpleeg de gedetailleerde fiche, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

Een wandeling door de groene long van Luik.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden