• Attracties
  • Monument

De toren staat bekend om zijn 3 grenspalen en staat symbool voor de grenszone tussen België, Nederland en Duitsland.

Vanaf de top van deze 50 meter hoge metalen toren kun je genieten van een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op de omliggende bossen.

De site is ook een leuk idee voor een gezinsuitstapje en een ideaal vertrekpunt voor bewegwijzerde wandelingen. Voor fietsers is het mogelijk om de EuroVélo 3-route vanaf hier te starten.

Je vindt er ook een doolhof, een speeltuin en diverse horecamogelijkheden.

Kom de 3 grenzen observeren vanaf de top van de Boudewijntoren!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden