• Camping
  • Toeristische camping

De camping Petite Suisse ligt in hartje Belgische Ardennen, vlakbij Durbuy en La Roche-en-Ardenne...Er zijn verschillende terrassen die een schitterend uitzicht bieden op de streek.

Dankzij de ligging op een zuidelijke heuvel is camping La Petite Suisse de ideale locatie voor zonnekloppers. Camping, chalets of campers, iedereen kan terecht op deze geweldige camping. 

Niet zomaar een camping

Petite Suisse is een camping waar natuur, rust en avontuur hand in hand gaan. Van op de terrassen, op 500 meter hoogte, sta je versteld van een magnifiek uitzicht over de Ardennen. 

Er is een animatieteam dat overdag je kinderen enternaint, maar er 's avonds voor zorgt dat de volwassenen plezier maken. 

De camping Petite Suisse is bovendien de perfecte uitvalbasis om op verkenning te gaan in de Belgische Ardennen. Wandelingen, mountainbiken, fietstochten... Er is meer dan genoeg te doen in de streek. 

Tijdens de winter ligt er vaak sneeuw en kan je langlaufen in de omgeving.

Voorzieningen van camping la Petite Suisse en de zone voor campers

  • 325 standplaatsen met stroomaansluiting.
  • Luxe chalet caravan
  • Camper
  • Houten chalet caravan
  • Finse chalet
  • Tenten
  • Vakantiewoning
  • 12 standplaatsen voorbehouden voor campers (waterverbruik is in de prijs inbegrepen, voor elektriciteit moet je bijbetalen).

Op camping la Petite Suisse zijn alle nodige voorzieningen aanwezig en van goede kwaliteit. 

Er zijn eveneens moderne sanitaire blokken met warm water, een winkel, restaurant en bar, waszaal, speelterrein, tennisvelden,zwembaden en een welnesscentrum. 

Er is wifi rondom het hoofdgebouw. 

 

Al Bounire 27,6960Dochamps
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Emplacement passage : 421

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Verhuur van caravans - Verhuur van chalets-bungalows - Verhuur van tenten/caravans/chalets-bungalows

Activiteiten

Zwembad - Tennis - Fietsen

Voorzieningen

Bar - Barbecue - Standplaatsen niet uitsluitend voorbehouden voor motorhomes - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Wasmachine - Winkel/boetiek - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Droger - Wifi - Standplaatsen met stroomvoorziening - Gemeenschappelijke ruimte

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden