• Attracties
 • Dierenpark/zoo/aquarium
 • Park/tuin

Pairi Daiza, gelegen in de buurt van Brussel en Franse steden, verwelkomt je in Brugelette tussen Bergen en Ath in de provincie Henegouwen.

Tijdens je bezoek aan Pairi Daiza reis je de wereld rond en ontdek je de dieren in een bijna natuurlijke habitat. Bezoek de panda's, olifanten of Orang-Oetans. Pairi Daiza is bekroond met 3 sterren door de "Michelin Groene Gids" en werd in 2018 en 2019 verkozen tot "Beste Dierentuin van Europa". De "Tuin der Werelden" neemt je mee op een reis doorheen de 5 continenten in het gezelschap van meer dan 7.000 dieren.

Een onvergetelijke reis voor het hele gezin

Het koninkrijk van Ganesha

 • Het koninkrijk van de olifanten en twee witte tijgers
 • Naast deze twee leven er nog andere fascinerende soorten, zoals de kuifmakaak, het stekelvarken, de Orang-Oetan, de wombat...

The Last Frontier

 • Het park dompelt je onder in deze wereld met zijn ontelbare meanderende rivieren en grote, donkere en ongerepte bossen.
 • Deze regio is het territorium van bruine en zwarte beren, grijze wolven, elanden, wapiti's, poema's maar ook van de Stellerzeeleeuw, de grote Canadese bever of de visarend.

Tuin der Werelden

 • Ontdek de reuzenaquaria van de Nautilus. Wandel door de rozentuin en ervaar de warmte en de geuren van het Zuid- Spanje te midden van de Andalusische tuin.
 • Verken La Terre des Origines,  8 hectare savanne gewijd aan Afrika en ook het land van de "Big Five": de leeuw, de olifant, de Kaapse buffel, de neushoorn en het luipaard.
 • Woon roofvogeldemonstraties bij en ontdek de pasgeboren jongen van de dierentuin.

Reuzenpanda's

Bezoek ook Le Rêve de Han Wu Di, de grootste Chinese tuin van Europa. De schattige familie van reuzenpanda's uit China breidde zich op 8 augustus 2019 weer uit! Tian Bao en zijn ouders presenteren met trots de tweeling, het mannetje Bao Di en het vrouwtje Bao Mei. Ze doen het geweldig.

Pairi Daiza Resort

 • Het is mogelijk om te overnachten op basis van halfpension in het hart van het park. Je verblijft en wordt wakker naast een bruine beer, een wolf, een hert, een Stellerzeeleeuw, enz.
 • Kies jouw accommodatietype en boek je onderdompelingspakket op resort.pairidaiza.eu.

Beleef een onvergetelijke wereldreis met het hele gezin!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Interne catering

Voorzieningen

Cafetaria - Tuin - Daglicht - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden