• Attracties
 • Dierenpark/zoo/aquarium
 • Park/tuin

Pairi Daiza, gelegen in de buurt van Brussel en Franse steden, verwelkomt je in Brugelette tussen Bergen en Ath in de provincie Henegouwen.

Tijdens je bezoek aan Pairi Daiza reis je de wereld rond en ontdek je de dieren in een bijna natuurlijke habitat. Bezoek de panda's, olifanten of Orang-Oetans. Pairi Daiza is bekroond met 3 sterren door de "Michelin Groene Gids" en werd in 2018 en 2019 verkozen tot "Beste Dierentuin van Europa". De "Tuin der Werelden" neemt je mee op een reis doorheen de 5 continenten in het gezelschap van meer dan 7.000 dieren.

Een onvergetelijke reis voor het hele gezin

Het koninkrijk van Ganesha

 • Het koninkrijk van de olifanten en twee witte tijgers
 • Naast deze twee leven er nog andere fascinerende soorten, zoals de kuifmakaak, het stekelvarken, de Orang-Oetan, de wombat...

The Last Frontier

 • Het park dompelt je onder in deze wereld met zijn ontelbare meanderende rivieren en grote, donkere en ongerepte bossen.
 • Deze regio is het territorium van bruine en zwarte beren, grijze wolven, elanden, wapiti's, poema's maar ook van de Stellerzeeleeuw, de grote Canadese bever of de visarend.

Tuin der Werelden

 • Ontdek de reuzenaquaria van de Nautilus. Wandel door de rozentuin en ervaar de warmte en de geuren van het Zuid- Spanje te midden van de Andalusische tuin.
 • Verken La Terre des Origines,  8 hectare savanne gewijd aan Afrika en ook het land van de "Big Five": de leeuw, de olifant, de Kaapse buffel, de neushoorn en het luipaard.
 • Woon roofvogeldemonstraties bij en ontdek de pasgeboren jongen van de dierentuin.

Reuzenpanda's

Bezoek ook Le Rêve de Han Wu Di, de grootste Chinese tuin van Europa. De schattige familie van reuzenpanda's uit China breidde zich op 8 augustus 2019 weer uit! Tian Bao en zijn ouders presenteren met trots de tweeling, het mannetje Bao Di en het vrouwtje Bao Mei. Ze doen het geweldig.

Pairi Daiza Resort

 • Het is mogelijk om te overnachten op basis van halfpension in het hart van het park. Je verblijft en wordt wakker naast een bruine beer, een wolf, een hert, een Stellerzeeleeuw, enz.
 • Kies jouw accommodatietype en boek je onderdompelingspakket op resort.pairidaiza.eu.

Beleef een onvergetelijke wereldreis met het hele gezin!

Open op 30/10/2020
Domaine de Cambron 1,7940Brugelette
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Educatieve dienst

Voorzieningen

Cafetaria - Tuin - Daglicht - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden