• Bijeenkomst
  • Folklore en traditie

Een modelvliegclub organiseert met Pasen zijn grote paaseierendropping!

Vanaf 10.00 zal om de 45 minuten een squadron radiogestuurde vliegtuigen en helikopters de velden van de kleine luchthaven met duizenden chocolade paaseitjes bombarderen.

Tussen de droppings door wordt het publiek onderhouden met luchtshows met vliegtuigen, helikopters, drones, zweefvliegtuigen (vluchten naargelang het weer)!

Praktisch

  • Deze activiteit is volledig gratis maar er wordt wel gevraagd om op voorhand in te schrijven via e-mail of per telefoon.
  • Grote parking, verwarmde tenten indien nodig en toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit.
  • 's Middags is er een mogelijkheid om een snack te eten of deel te nemen aan de barbecue.
COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand april 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden