• Parcours, wandelingen of bezoeken

Zin om een sportieve uitdaging aan te gaan en tegelijkertijd het goede doel steunen? Wandel in team 100 km in de Ardennen.

Team work

Tijdens de Oxfam Trailwalker leg je de 100 km af in minder dan 30 uur in een team van 4 personen. Je moet ook worden begeleid door ten minste twee supporters, die essentieel zijn om het team te ondersteunen in de moeilijkste momenten.

Voor het goede doel

Oxfam wil een einde maken aan de onrechtvaardigheden die armoede veroorzaken. De opbrengsten van het evenement dragen dus bij aan dit doel.

Ontdek de charmes van Wallonië te voet en doe een goede daad!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 27 tot 28 augustus 2022

Vertrek op zaterdag om 7.00 uur
Laatste aankomst op zondag voor 13.00 uur

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden