• Bijeenkomst

Zin om een sportieve uitdaging aan te gaan en tegelijkertijd het goede doel steunen? Wandel in team 100 km in de Ardennen.

Team work

Tijdens de Oxfam Trailwalker leg je de 100 km af in minder dan 30 uur in een team van 4 personen. Je moet ook worden begeleid door ten minste twee supporters, die essentieel zijn om het team te ondersteunen in de moeilijkste momenten.

Voor het goede doel

Oxfam wil een einde maken aan de onrechtvaardigheden die armoede veroorzaken. De opbrengsten van het evenement dragen dus bij aan dit doel.

Ontdek de charmes van Wallonië te voet en doe een goede daad!

Base aérienne de Saint-Hubertrue du Monastère 3,6870Saint-Hubert
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden