• Bijeenkomst

Zin om een sportieve uitdaging aan te gaan en tegelijkertijd het goede doel steunen? Wandel in team 100 km in de Ardennen.

Team work

Tijdens de Oxfam Trailwalker leg je de 100 km af in minder dan 30 uur in een team van 4 personen. Je moet ook worden begeleid door ten minste twee supporters, die essentieel zijn om het team te ondersteunen in de moeilijkste momenten.

Voor het goede doel

Oxfam wil een einde maken aan de onrechtvaardigheden die armoede veroorzaken. De opbrengsten van het evenement dragen dus bij aan dit doel.

Ontdek de charmes van Wallonië te voet en doe een goede daad!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden