• Festival

Getalenteerde artiesten zullen van de partij zijn in de Sint-Pieter en Sint-Paulkerk van Châtelet voor 3 unieke orgelconcerten.

Een magisch instrument

Deze concerten wil het grote publiek warm maken voor de muziek van dit magische en soms mysterieuze instrument dat verscholen staat in kerken.

Zoals op elk orgelfestival spelen de organisten werken uit een groot repertoire en improvisaties.

Programma 2020

  • Vrijdag 11 september: Koor- en orgelconcert: het vrouwenkoor "Fugato" uit Dinant, onder leiding van Marie-Claude Remy. Aan het orgel: Éric Mairlot.
  • Vrijdag 2 oktober: Thierry Smets, organist. 
  • Vrijdag 16 oktober: Stephan Debeur, Weingarten.

Muziekliefhebber? Kom dan naar Châtelet !

Contact

Église Saints - Pierre et Paul,6200Châtelet
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand oktober 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden