• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Op de hoogtes van Luik gaat het Openluchtmuseum van Sart-Tilman de uitdaging aan om natuur en architectuur dichter bij elkaar te brengen in het teken van hedendaagse kunst.

Wat kun je zien in het Museum van Sart-Tilman?

De collectie van het museum bestaat vooral uit beeldhouwkunst en imposante schilderijen en illustreert zo de diversiteit van de hedendaagse creatie in Franstalig België, vertegenwoordigd door gevestigde waarden en veelbelovende talenten.

Een uniek museum

Het museum heeft geen barrière, kassa of suppoosten en treedt buiten de platgelopen paden van cultuur en spektakel. Het museum is gratis toegankelijk en altijd open.

Het museum draagt bij om de geniale locatie te renoveren, waar je kunstwerken van dichtbij kan ervaren

Je kunt een brochure met ontdekkingsroutes downloaden op de website van het museum.

Ontdek verbazingwekkende collecties op de hoogtes van Luik!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Parking autocar - Parking - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden