• Bezoek

De Open Monumentendagen zijn de ideale gelegenheid om buitengewone plekken te ontdekken die de culturele rijkdom van Wallonië uitmaken.

Een programma voor iedereen

Tientallen activiteiten zijn speciaal voor kinderen uitgedacht: quizzen, schattenjachten, aangepaste rondleidingen, verhalen, voorstellingen... Waarom dan niet een familiebezoek plannen?

Thema 2020: erfgoed en natuur

In het kader van het jaarlijkse toeristische thema 'Natuurlijk Wallonië' zijn niet minder dan 200 activiteiten gehandhaafd ondanks de voorwaarden die de strijd tegen Covid-19 oplegt.

Je ziet onder andere:

  • parken en tuinen
  • natuurgebieden, ingedeeld of opgenomen in inventarissen
  • opmerkelijke bomen...

Bekijk het volledige programma

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden