• Parcours, wandelingen of bezoeken

De Open Monumentendagen zijn de ideale gelegenheid om buitengewone plekken te ontdekken die de culturele rijkdom van Wallonië uitmaken. 

Thema 2022 volgt

Een programma voor iedereen, ook voor jongeren

Tientallen activiteiten zijn speciaal voor kinderen uitgedacht: quizzen, schattenjachten, aangepaste rondleidingen, verhalen, voorstellingen... Waarom dan niet een familiebezoek plannen?

Je vindt de brochure in de Huizen voor Toerisme en Toeristische diensten, in de Fnac of via het nummer 1718.  Raadpleeg de brochure online of stel je eigen programma samen via de interactieve website.

Een weekend lang kan je het Waalse erfgoed ontdekken!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden