• Bezoek

De Open Monumentendagen zijn de ideale gelegenheid om buitengewone plekken te ontdekken die de culturele rijkdom van Wallonië uitmaken.

Een programma voor iedereen

Tientallen activiteiten zijn speciaal voor kinderen uitgedacht: quizzen, schattenjachten, aangepaste rondleidingen, verhalen, voorstellingen... Waarom dan niet een familiebezoek plannen?

Thema 2020: erfgoed en natuur

In het kader van het jaarlijkse toeristische thema 'Natuurlijk Wallonië' zijn niet minder dan 200 activiteiten gehandhaafd ondanks de voorwaarden die de strijd tegen Covid-19 oplegt.

Je ziet onder andere:

  • parken en tuinen
  • natuurgebieden, ingedeeld of opgenomen in inventarissen
  • opmerkelijke bomen...

Bekijk het volledige programma

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden