• Bezoek

De Open Monumentendagen zijn de ideale gelegenheid om buitengewone plekken te ontdekken die de culturele rijkdom van Wallonië uitmaken.

Een programma voor iedereen

Tientallen activiteiten zijn speciaal voor kinderen uitgedacht: quizzen, schattenjachten, aangepaste rondleidingen, verhalen, voorstellingen... Waarom dan niet een familiebezoek plannen?

Thema 2020: erfgoed en natuur

In het kader van het jaarlijkse toeristische thema 'Natuurlijk Wallonië' zijn niet minder dan 200 activiteiten gehandhaafd ondanks de voorwaarden die de strijd tegen Covid-19 oplegt.

Je ziet onder andere:

  • parken en tuinen
  • natuurgebieden, ingedeeld of opgenomen in inventarissen
  • opmerkelijke bomen...

Bekijk het volledige programma

COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand september 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden