• Bezoek
  • Bijeenkomst

Ontdek de plaatselijke ambachtslui en de Waalse dranken uit onze mooie streek tijdens de open brouwerij- en wijngaarddagen.

Een heel weekend lang kan je de rijkdom van de Waalse streekproducten ontdekken. 

Er staat heel wat leuks op het programma: bezoeken aan brouwerijen en wijngaarden, proeverijen, techniekdemonstraties, markten met streekproducten, concerten, spelletjes, wandelingen, eetgelegenheid... het ideale weekend om met je gezin of onder vrienden de Waalse dranken te ontdekken.

Of je nu bier- of wijnliefhebber bent, deze Open brouwerij- en wijngaarddagen van Wallonië moet je zeker in je agenda noteren!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden