• Bezoek
  • Bijeenkomst

Ontdek de plaatselijke ambachtslui en de Waalse dranken uit onze mooie streek tijdens de open brouwerij- en wijngaarddagen.

Een heel weekend lang kan je de rijkdom van de Waalse streekproducten ontdekken. 

Er staat heel wat leuks op het programma: bezoeken aan brouwerijen en wijngaarden, proeverijen, techniekdemonstraties, markten met streekproducten, concerten, spelletjes, wandelingen, eetgelegenheid... het ideale weekend om met je gezin of onder vrienden de Waalse dranken te ontdekken.

Of je nu bier- of wijnliefhebber bent, deze Open brouwerij- en wijngaarddagen van Wallonië moet je zeker in je agenda noteren!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden