• Bezoek

Ontdek gedurende een heel weekend wat er gebeurt in de coulissen van je keuken. Overal in Wallonië! 

Op de meeste boerderijen kan je artisanale producten proeven en via een route kan de bezoeker leuke herinneringen en boerderijproducten meenemen naar huis. Maar liefst 64 hoevebedrijven doen mee!

Ter gelegenheid van deze Open Boerderijdagen ontvangen ze je met veel plezier en laten ze je kennismaken met de dagelijkse realiteit van boeren en boerinnen... De dieren grazen en herkauwen, terwijl de mens stampt, kneedt en klopt en de landbouwer de basisingrediënten voor uw voedsel klaarmaakt.

De landbouw is al meer dan 3000 jaar de bewaker van onze landschappen en van ons erfgoed en zorgt ervoor dat het platteland groen en actief blijft.
De dagelijkse zorg voor het milieu, het welzijn van de dieren en de productie van kwaliteitsvoedingsmiddelen zijn van primordiaal belang in de Waalse landbouw. Volledig programma en lijst met deelnemers op de onderstaande website.
Landbouwers uit heel Wallonië openen hun deuren en laten je het echte boerderijleven ontdekken!

Contact

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden