• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht
  • Citybike/Stadsfiets

Je kan de streek tussen Waterloo en La Louvière verkennen met de trein, met de fiets of te voet: 0% auto en 100% zen!

Hoe werkt het?

Je uitstap begint en eindigt aan een treinstation. Je verplaatst je te voet of per fiets tussen de stations. Combineer je uitstap zoals je dat zelf wilt: op je eigen ritme, volgens je interesses, je bezoeken, je verblijven...

De route

Deze route begint 20 km ten zuiden van Brussel, aan de rand van het Zoniënwoud, bij Waterloo. Ze gaat verder op Nijvel, een kleine stad met een grote geschiedenis die verrast door zijn historisch erfgoed.

Ontdek daarna de centrumregio waarvan La Louvière de hoofdstad is. Als je zin hebt, verleng dan je reis tot Binche!

De kaart

Hieronder vind je een kaart die elke sectie (te voet of op de fiets) in detail weergeeft. Klik op de vlag van de sectie waarin je geïnteresseerd bent en je komt op een nieuwe pagina met een aanklikbare gedetailleerde kaart, een GPX-bestand en de activiteiten en accommodaties die op je route te vinden zijn.

 

Op ontdekking

Blijven slapen

Download je reisgids en vind de activiteiten en restaurants die je niet mag missen, maar ook goede tips voor picknicks en het proeven van lokale specialiteiten!

 

Contact

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden