• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Fiets de 48 km van deze lus die je meeneemt naar het prachtige platteland van Thiérarche. Je vertrekt in Chimay, bekend om zijn trappistenkazen en -bieren.

Klaar voor een onderdompeling in de sfeer van weleer? Vertrek in Chimay en volg de prachtige RAVeL die het bos oversteekt alvorens uit te komen in Thiérache, streek over de grenzen heen.

Keer terug naar Momignies en daarna naar Chimay via Villers-la-Tour, waar je de lange hoeves en de prachtige poorten naar de houten schuren ontdekt.

Vertrek: Grand'Place - 6460 Chimay
Afstand: 48 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: knooppunten
Online route: download de interactieve kaart, de routebeschrijving en het gpx-bestand van de tocht.

Bezienswaardigheden en activiteiten in Chimay en omgeving

Overnachten in de omgeving

Andere ideeën voor tochten in de streek

De Laars van Henegouwen

Ontdek een land dat geregeerd werd door de machtige graven van Henegouwen.Zij drukten hun stempel op de streek door de bouw van kastelen en versterkte steden.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden