• Attracties
  • Monument
  • Religieus erfgoed

De Kathedraal van Doornik met haar vijf klokkentorens, erkend als Unesco-werelderfgoed, is een juweeltje van middeleeuwse architectuur.

De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Doornik met haar 5 klokkentorens, is een indrukwekkende en harmonieus bouwwerk in de romaanse en gotische stijlen. Binnen bewonder je het fantastische roosvenster en zijn fantastische kooromgang van 58 meter lang.

Dit prachtige geheel behoort ook tot het Belangrijke Erfgoed van Wallonië.

Een kathedraal die je niet onberoerd laat!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Groep - DE - EN - ES - FR - IT - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden