• Attracties
  • Abdijen
  • Brouwerij
  • Religieus erfgoed

De abdij uit 1230 bevindt zich op 3 km van het centrum van Rochefort en is de woonplaats van een gemeenschap trappistenmonniken, Cisterciënzers van de Strikte Observantie. 

Bieren te koop in La Boutique de Wallonie

De abdij staat vooral bekend om de brouwerij. Je kunt trappistenbieren proeven in de gebouwen die eigendom zijn van de stad en de streek.

Enkel de kerk kan door de toeristen bezocht worden. De brouwerij en de abdij zijn niet toegankelijk. Logies voor spirituele retraite op schriftelijke aanvraag.

Kom naar de streek rond Rochefort om dit met verstand gebrouwen bier te proeven!

Contact

Abbaye Notre Dame de Saint-RémyRue de l'Abbaye 8,5580Rochefort
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden