• Attracties
  • Abdijen
  • Brouwerij
  • Religieus erfgoed

De abdij uit 1230 bevindt zich op 3 km van het centrum van Rochefort en is de woonplaats van een gemeenschap trappistenmonniken, Cisterciënzers van de Strikte Observantie. 

Bieren te koop in La Boutique de Wallonie

De abdij staat vooral bekend om de brouwerij. Je kunt trappistenbieren proeven in de gebouwen die eigendom zijn van de stad en de streek.

Enkel de kerk kan door de toeristen bezocht worden. De brouwerij en de abdij zijn niet toegankelijk. Logies voor spirituele retraite op schriftelijke aanvraag.

Kom naar de streek rond Rochefort om dit met verstand gebrouwen bier te proeven!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden