• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

De wandeling langs de Hellingen en Bronnen van de Berwinne neemt je 16 km mee op ontdekking naar het Land van Herve en zijn prachtige landschappen.

De wandeling start in Clermont-sur-Berwinne, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië. De bucolische route leidt je op ontdekking naar wallenlandschappen, weiden, fruitbomen en typische boerderijen. Natuur, architectuur en geschiedenis vormen hier een harmonieus geheel.

  • Vertrek: Rue du Bac 4 - 4890 Clermont-sur-Berwinne (kleine parking vlakbij)
  • Afstand: 16 km
  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • Bewegwijzering: gele rechthoek met nr. 3

Trek eropuit en geef je over aan de natuurlijke charme van deze wandeling!

Onze onvergetelijke wandelingen

Contact

Informatie :

Dienst voor Toerisme van Thimister-Clermont
COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden