• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

De wandeling langs de Hellingen en Bronnen van de Berwinne neemt je 16 km mee op ontdekking naar het Land van Herve en zijn prachtige landschappen.

De wandeling start in Clermont-sur-Berwinne, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië. De bucolische route leidt je op ontdekking naar wallenlandschappen, weiden, fruitbomen en typische boerderijen. Natuur, architectuur en geschiedenis vormen hier een harmonieus geheel.

Vertrek: Rue du Bac 4 - 4890 Clermont-sur-Berwinne (kleine parking vlakbij)
Afstand: 16 km
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Bewegwijzering: gele rechthoek met nr. 3

Trek eropuit en geef je over aan de natuurlijke charme van deze wandeling!

Onze onvergetelijke wandelingen

Contact

Informatie :

Dienst voor Toerisme van Thimister-Clermont
Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden