• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Van alle onvergetelijke wandelingen in Wallonië, mag je deze van Villers-la-Ville in Waals-Brabant niet missen. Geniet van de grootsheid van een abdij en een woud.

Wanneer je door het oude domein van de ruïnes van de Abdij van Villers-la-Ville loopt, kom je in een prachtig bos.

Aan de rand ervan brengt de route je naar de vredige en afgelegen dorpen La Roche en Tangissart. Een steile afdaling brengt je naar een beek die de bevers onversaagd hebben verbouwd tot een kleine mangrove.

Hoogstammige bomen, weilanden, vochtige zones en een uitzonderlijk erfgoed...: geniet van de verbazingwekkende verscheidenheid van deze wandeling.

Vertrek: toeristisch infokantoor van Villers-la-Ville
Afstand: 9,5 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: gele rechthoek
Online: download de interactieve kaart, de beschrijving van de route en het gpx-bestand

Ontdekken in en rond Villers-la-Ville

20 onvergetelijke wandelingen in Wallonië

Download de onderstaande brochure voor 19 andere wandelingen op ontdekking naar ons mooie Wallonië: 

20 onvergetelijke wandeltochten

Grote routes, kastelen, ongewone locaties, erfgoed, geschiedenis, adembenemende landschappen, leuke dorpen… Er zijn evenveel thema’s als routes.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden