• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Deze wandeling van bijna 19 km neemt je mee op ontdekking naar de prachtige natuur van de Gaume, in de zuidelijke streek van Luxemburg.

Deze wandeling loopt door de vallei waar het bronwater Valvert deels vandaan komt. Wandel langs de Gros Ruisseau, duik in de intieme sfeer van een sparrenbos en geniet vooral van de rust in een bos met zachte en groene loofbomen.

Aan het einde van de route zal je dankzij het uitzicht op de vier heuvels van het bos van Montauban een prachtige herinnering overhouden aan de tocht door het bos van de legendarische Vier Heemskinderen.

Vertrek: Rue Vieux-Laclaireau 6760 Ethe                                                                       
Afstand: 18,7 km                                                                                                           
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld                                                                                     
Bewegwijzering: blauwe driehoek

De rust van de natuur van de Gaume roept je!

Onze onvergetelijke wandelingen

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden