• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Deze prachtige wandeling van 10 km vanuit Anhée voert je door de vallei van de Molignée, tussen Namen en Dinant.

Deze wandeling brengt je naar de hoogten van de ruïnes van het fort van Montaigle.

Een bezoek aan Montaigle is een reis terug in de tijd. Met een beetje fantasie word je meegevoerd naar een legendarische tijd: de middeleeuwen. Vandaag de dag zijn de ruïnes overwoekerd door vegetatie, maar ze hebben hun grootsheid en schoonheid behouden.

  • Start: Place des Français - 5537 Haut-le-Wastia (Anhée) 
  • Afstand: 10 km
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
  • Bewegwijzering: horizontale rode rechthoek

Dichter of liefhebber van het leven in de middeleeuwen? Dan is deze wandeling op je lijf geschreven!

Onze onvergetelijke wandelingen

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden