• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Deze wandeling van 15,2 km begint aan de rand van het bos en gaat diep in de onbekende steile paden van het Natuurpark Viroin-Hermeton.

Tijdens deze wandeling word je ondergedompeld in het bos, ver van de veelgebruikte paden. Je zal de heuvels van het dorp Oignies-en-Thiérache doorkruisen en langs de Franse grens wandelen.

Wees voorbereid, want de steile streek brengt aanzienlijke hoogteverschillen met zich mee, maar het is de moeite waard: de sentier des Crêtes biedt prachtige uitzichten over de vallei en de Franse dorpen!

Vertrek: Rue de Revin - 5670 Oignies-en-Thiérarche (tegenover de camping Cabania) 
Afstand: 15,2 km                                                                                                 
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld                                                                                       
Bewegwijzering: rode rechthoek met nr. 5 in het wit     

Een prachtige wandeling met een adembenemend uitzicht over de Ardense valleien!       

Onze onvergetelijke wandelingen

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden