• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Trekking & wandelen
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Van een klein beekje dat geboren wordt op de Venen, groeit de Hoëgne uit tot een rivier met een romantisch maar ook onstuimig karakter tijdens deze wandeling van 11 km.

Als er iets is dat je tijdens deze wandeling niet zult vinden, dan is dat een rechte lijn! Het gaat je zelfs bijna duizelen wanneer je probeert de opeenvolging van bochten te volgen die de plagerige rivier maakt.

Vertrek: parking aan Roquez 49 - Jalhay
Afstand: 11,4 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: ja
Online circuit: download de interactieve kaart, de beschrijving en het gpx-bestand.

Bezienswaardighedenen activiteiten in de buurt van Jalhay

20 onvergetelijke wandelingen in Wallonië

Download de onderstaande brochure met nog 19 andere wandelingen op ontdekking naar ons mooie Wallonië.

20 onvergetelijke wandeltochten

Grote routes, kastelen, ongewone locaties, erfgoed, geschiedenis, adembenemende landschappen, leuke dorpen… Er zijn evenveel thema’s als routes.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Lengte

Maximumafstand : 11 Km

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden