• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Deze wandeling van 14 km vormt een lus die vertrekt vanuit La Roche-en-Ardenne en de dorpen Maboge en Borzée doorkruist.

Op het programma van deze wandeling die vertrekt vanuit het stadje La Roche-en-Ardenne staan: bospaden, kiezelpaden, de oversteek van de Ourthe, het uitzichtpunt 'Gisant de Lohan', een prachtig uitzicht over de parken van de stad en het feodale kasteel van het Franse koningshuis.

Vertrek: Huis voor Toerisme - 23 Quai de l'Ourthe 6980 La Roche-en-Ardenne             
Afstand: 14 km                                                                                                                 
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld                                                                                       
Bewegwijzering: rode ruit nr. 6

Opgelet, de kans is groot dat de prachtige uitzichten over de ruïnes van het kasteel en de vallei van de Ourthe je zullen verleiden!

Onze onvergetelijke wandelingen

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden