• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht
  • Sport
  • Trekking & wandelen

Deze wandeling van 18 km gaat van Celles, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië, naar Furfooz langs de meanders van de Lesse.

Je hebt geen tijd om naar je voeten te kijken tijdens deze prachtige wandeling! Bewonder de kliffen, de aiguilles de Chaleux, adembenemende panorama's, gevarieerde flora en fauna, de Lesse, dorpen met kalkstenen huizen...

Vertrek: centrum van Celles
Afstand: 18,2 km
Moeilijkheid: gemiddeld
Bewegwijzering: rode, blauwe en gele pijlen
Online: download de interactieve kaart, de beschrijving en het gpx-bestand.

Bezienwaardigheden en activiteiten in de buurt van Celles

20 onvergetelijke wandelingen in Wallonië

Download de onderstaande brochure met nog 19 andere wandelingen op ontdekking naar ons mooie Wallonië.

20 onvergetelijke wandeltochten

Grote routes, kastelen, ongewone locaties, erfgoed, geschiedenis, adembenemende landschappen, leuke dorpen… Er zijn evenveel thema’s als routes.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Lengte

Maximumafstand : 18 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden