• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht
  • Sport
  • Trekking & wandelen

Deze wandeling van 13 km in het hart van de Hoge Venen leidt naar het hoogste punt van België. Je vindt er de magie van de Waalse venen.

Vertrekkend aan het Signaal van Botrange dringt de weg door in de venen richting de parel van het natuurreservaat: de Noir Flohay. Dit eilandje verschijnt te midden van een gele oceaan en is waarschijnlijk het echte hoogste punt van het land.

Vertrek: Signaal van Botrange
Afstand: 12,7 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: GR
Online: download de interactieve kaart, de beschrijving en het gpx-bestand

Bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt van Botrange

Logeren in de buurt

Waarschuwing: deze wandeling omvat vele delen die verboden zijn voor honden, zelfs als ze aan de lijn zijn en gesloten zijn voor alle verkeer in geval van brandgevaar (rode vlag).

Opgelet: deze wandeling omvat vele delen die verboden zijn voor honden, zelfs als ze aan de lijn zijn en delen die gesloten worden voor alle verkeer in geval van brandgevaar (rode vlag).

Wandel in het hart van een van de mooiste natuurreservaten van Wallonië!

20 onvergetelijke wandeltochten

Grote routes, kastelen, ongewone locaties, erfgoed, geschiedenis, adembenemende landschappen, leuke dorpen… Er zijn evenveel thema’s als routes.

Contact

Maison du Tourisme Hautes Fagnes - Cantons de l'EstPlace Albert Ier 29,4950Malmedy
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Lengte

Maximumafstand : 13 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden