• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Deze leuke wandeling van 13 km met vertrek aan 'Le Tombeau du Géant' in Botassart neemt je mee langs de oevers van de Semois. Een echt juweeltje!

Vanop het uitzichtpunt van Botassart kan je de prachtige meander van de Semois observeren, samen met de groene gordel die hem omringt. Zodra je dicht bij het water bent, zal je merken dat de tinten van de rivier variëren van blauw tot fosforescerend groen: het lijkt wel een impressionistisch schilderij!

Vertrek: le Tombeau du Géant - Moulin du Rivage 6833 Bouillon
Afstand: 13 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: rode horizontale rechthoek en GR (wit rode rechthoek)

Een prachtige tocht rondom 'Le Tombeau du Géant' wacht op je!

Onze onvergetelijke wandelingen

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden