• Beurs en salon

In Hotton vindt de Brouwerijontmoeting van Belgisch Luxemburg plaats. Op het programma staan animatie en degustatie van ambachtelijke streekbieren.

Afspraak op het eilandje l'Oneux, een welbekende plaats in Hotton, voor deze feestelijke dag, waarop de brouwerijen van de provincie Luxemburg je hun beste bieren voorstellen.

Degustatie van ambachtelijke bieren en streekproducten, kleine hapjes, brouwersquiz, initiatie tot de zythologie, animatie ... Alles zal aanwezig zijn om er een leuk en gezellig moment van te maken.

Ontdek de beste brouwerijen van Belgisch Luxemburg tijdens de Brouwerijontmoeting.

Ile de l'OneuxRue Haute 4,6990Hotton
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand juli 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden