• Tentoonstelling

Ontdek als eerste de hoogtepunten van de collecties van het Kasteel van Seneffe met de Immersion #Collection(s)#Seneffe, een nieuwe culturele reis die tot 22 februari 2022 toegankelijk is.

COVID19 - Online reserveren verplicht.

Ontdek de verborgen kant van het museum van Seneffe

Op de eerste verdieping van het Museum voor Edelsmeedkunst worden in een sobere scenografie voorwerpen uit de collecties uitgelicht. Tijdens deze ontdekkingstocht ontmoet je al diegenen die hebben bijgedragen en nog steeds bijdragen aan het bijeenbrengen van een uitzonderlijk erfgoed.

De rondleiding laat de bezoeker toe te begrijpen hoe de collectie van het Museum van de Federatie Wallonië-Brussel tot stand is gekomen.

Vraag bij aankomst naar de bezoekersgids Immersion#Collection(s)#Seneffe (gratis). De rondleiding is inbegrepen in het toegangsticket.

Wil je het verhaal achter elk voorwerp in het museum leren kennen?

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 03 april 2021 tot zondag 13 februari 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden