• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Deze smulroute van 93 km neemt je mee op ontdekking van de smaken van de Famenne-Ardenne. Afspraak in Durbuy, het kleinste stadje ter wereld.

In deze regio, waar streekeigenheid en tradities belangrijk zijn, proef je kwaliteitsvolle producten die gemaakt worden op boerderijen of in familiebedrijven, waar de vakkennis van de ene naar de andere generatie wordt doorgegeven.

Op het programma: jam, geitenkaas, bieren… maar ook een struisvogelfokkerij en een paardenmelkerij!

En vergeten we ook de drie dorpen niet die behoren tot de ‘Mooiste Dorpen van Wallonië’: Ny, Wéris en Celles, samen met de steden en dorpen die zowel toeristische als culinaire troeven uitspelen zoals Durbuy, Hotton, Marche-en-Famenne, Han-sur-Lesse, Beauraing en Rochefort

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden