• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Deze smulroute van 93 km neemt je mee op ontdekking van de smaken van de Famenne-Ardenne. Afspraak in Durbuy, het kleinste stadje ter wereld.

In deze regio, waar streekeigenheid en tradities belangrijk zijn, proef je kwaliteitsvolle producten die gemaakt worden op boerderijen of in familiebedrijven, waar de vakkennis van de ene naar de andere generatie wordt doorgegeven.

Op het programma: jam, geitenkaas, bieren… maar ook een struisvogelfokkerij en een paardenmelkerij!

En vergeten we ook de drie dorpen niet die behoren tot de ‘Mooiste Dorpen van Wallonië’: Ny, Wéris en Celles, samen met de steden en dorpen die zowel toeristische als culinaire troeven uitspelen zoals Durbuy, Hotton, Marche-en-Famenne, Han-sur-Lesse, Beauraing en Rochefort

Rue de Saint-Amour 13,6940Durbuy
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 93 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden