• Attracties

Just'in Jewels is gelegen in Mont-Saint-André in Waals-Brabant. Deze ambachtelijke juwelierswinkel ontwerpt en maakt zilveren juwelen met of zonder edelstenen.

Bedrijfsbezoek

Je ontdekt het productieproces van juwelen vanaf het ontwerp tot het zetten via het semlten en het polijsten. De ambachtslui tonen met welke zorgvuldigheid ze te werk gaan om uniek en personaliseerbare juwelen te creëren. Je krijgt ook de mogelijkheid om zelf het vak van juwelier te proberen via een didactische workshop.

Rue Petit Warichet 13,1367Ramillies
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Workshops - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Winkel/boetiek

Visites

Enkel met gids - Groep - FR - EN - NL - Individueel - NL - FR - EN

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden