• Attracties
  • Monument
  • Religieus erfgoed

De Kathedraal van Doornik met haar vijf klokkentorens, erkend als Unesco Werelderfgoed, is een juweeltje van middeleeuwse architectuur.

De Onze-Lieve-Vrouwe-Kathedraal van Doornik met zijn 5 klokkentorens, is een indrukwekkende en harmonieus bouwwerk in de romaanse en gotische stijlen. Binnen bewonder je het fantastische roosvenster en zijn fantastische kooromgang van 58 meter lang.

Dit prachtige geheel behoort ook tot het Belangrijke Erfgoed van Wallonië.

Een kathedraal die je niet onberoerd laat!

Contact

Place de l'Evêché,7500Tournai
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Visites

Groep - DE - EN - ES - FR - IT - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden