• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Fietsen & Mountainbiken
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Deze fietstocht van 15 km laat je het bosmassief Hertogenwald ontdekken, het "bos van de Hertogen", ter hoogte van de Oostkantons.

Deze tocht rond Gileppe, een kunstmatig meer, leidt je langs harshoudende massieven en dichtbebladerde bossen. Geniet van de machtige uitzichten op de ingebedde valleien!

Op het einde van de tocht vind je twee panoramische liften die je meenemen naar 77 m boven het stuwmeer. Jouw laatste blik op de streek, met een zicht van 360°, laat een voor altijd blijvende indruk achter.

Vertrek en aankomst: Route de la Gileppe 55 A - Jalhay
Afstand: 15 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: RAVeL
Online route: download de interactieve kaart, de routebeschrijving en het gpx-bestand van de tocht.

Bezoeken op het parcours

Waar kun je overnachten in de buurt van Jalhay?

Grijp deze gelegenheid aan om ook de andere natuurlijke pareltjes van de streek te ontdekken!

Je vindt meer informatie in de Toeristische Dienst van het Land van de Vesder.

20 niet te missen fietstochten

In Wallonië komt elke fietsliefhebber aan zijn trekken. Of je nu denkt aan een gezinstocht van enkele kilometers of er een paar dagen met de fiets op uit wil trekken, er is voor elk wat wils.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Lengte

Maximumafstand : 15 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden