• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Deze fietstocht van iets minder dan 40 km van Binche brengt je naar het Centrumkanaal en het door de Unesco erkende erfgoed van Henegouwen.

Vanuit Binche, een stad die bekend staat om zijn carnaval, erkend als "meesterwerk van het mondelinge en immateriële erfgoed van de mensheid" door de Unesco, ga je naar het kleine en rustige plattelandsdorpje Estinnes-au-Val.

Een paar kilometer verderop langs het water zal je onder de indruk zijn van de bootliften op het kanaal, die ook als Unesco-werelderfgoed zijn geklasseerd.

Mis het bezoek aan de voormalige mijnsite van Bois-du-Luc niet voordat je het startpunt van de RAVeL bereikt.

Vertrek en aankomst: Toeristische dienst - Grand'Place - Binche
Afstand: 38 km
Moeilijkheidsgraad: medium
Bewegwijzering: RAVeL en knooppunten
Online circuit: download de interactieve kaart, de routebeschrijving en het gpx-bestand van de fietstocht.

Activiteiten onderweg

Overnachten in Binche en omgeving

Ongelooflijke landschappen wachten je tijdens deze fietstocht in Henegouwen!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden