• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Deze fietstocht van bijna 40 km door de Calestienne en langs de Ourthe vraagt heel wat inspanning! Maar je wordt beloond met mooie landschappen en dorpen.

Vanaf het RIVEO-centrum, gewijd aan de fauna en flora in stromend water, vertrek je op ontdekking in de Calestiennestreek, tussen de Ardennen en de Famenne.

Je rijdt door Wéris, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië en daarna richting Barvaux door heuvelachtige landschappen. Tussen Barvaux en Durbuy, de kleinste stad ter wereld, geniet je van de charmante RAVeL van de Ourthe die onlangs heringericht werd. 

Vertrek en aankomst: RIVEO - Rue Haute, 4 in Hotton
Afstand: 40 km
Moeilijkheidsgraad: moeilijk
Bewegwijzering: VTT en RAVeL
Online route: download de interactieve kaart, de routebeschrijving en het gpx-bestand van de tocht.

Wat kun je bezoeken op het parcours

Waar kun je overnachten in de buurt van Hotton?

Uitdagend, maar o zo mooi!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden