• Festival

Een unieke selectie van theater- en dansvoorstellingen op het interationaal festival 'Next' in Doornik.

NEXT is een internationaal kunstfestival op het nieuwe grondgebied van de Eurometropool Rijsel-Kortrijk-Doornik en Valenciennes. Door grenzen te overschrijden ontwikkelen vijf culturele structuren een ambitieus en internationaal programma van podiumkunsten (theater, dans en performance).

Het is een productie- en distributiefestival, met premières, nieuwe creaties en presentaties van grootschalige producties op het programma. NEXT ondersteunt ook kunstenaars in hun creatie en besteedt voortdurend aandacht aan nieuwe artistieke vormen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 12 november tot 04 december 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden