• Parcours, wandelingen of bezoeken

Het domein van de Grotten van Han-sur-Lesse laat je in zijn dierenpark kennismaken met de voorouderlijke Japanse traditie van het bosbaden.

Onderdompeling in de natuur

Maak kennis met de voorouderlijke Japanse traditie van het bosbaden (Shinrin-yoku) onder begeleiding van een natuurgids en geniet van een authentiek en verjongend contact in het bos van Boine.

Praktische informatie

  • Tip: neem warme kleren en wandelschoenen mee.
  • Minimumleeftijd voor kinderen: 6 jaar.
  • Duur van het bezoek: 3 uur, zie hieronder voor de data en tijdstippen van het evenement.
  • Reserveren verplicht, koop je tickets online.

Herbronnen in het hart van de Calestiennestreek.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand augustus 2023 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden