• Attracties
  • Bos, natuurreservaat of natuurgebied
  • Natuurpark

Natuurpark van de Bronnen ligt in de gemeenten Spa en Stoumont, in het hart van een regio rijk aan rivieren en bossen.

Een unieke omgeving

Water is aanwezig in al zijn vormen, omdat het een regio is rijk aan minerale bronnen. Water geeft het territorium vorm en genereert zeldzame biotopen.

Het Natuurpark van de Bronnen heeft als missie om dit unieke milieuerfgoed te beschermen en op te waarderen door:

  • de ruimtelijke ordening
  • de bevordering van de duurzame ontwikkeling
  • het publiek bewust te maken van de natuur.

Wandelen in het hart van het natuurpark

Het Natuurpark van de Bronnen is de ideale plek voor een wandeling: je ziet er uitzonderlijke fauna en flora, boshabitats en weelderige landschappen.

Het Natuurpark van de Bronnen verwelkomt je in het hart van een beschermd gebied midden in de natuurlijke bronnen van Spa.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden