• Attracties
  • Bos, natuurreservaat of natuurgebied

 

Het Domaine des Epioux bestaat uit 5 vijvers en verschillende soorten bossen die een natuurgebied van 10 hectare vormen.

Een meer dat doet denken aan Canada

De hoofdvijver ligt naast het Château des Epioux, een geklasseerde site waar Napoleon Bonaparte enkele jaren verbleef, maar die toen volledig werd verlaten. 

Geniet elk seizoen van een wandeling op dit prachtige landgoed: de kleuren van de bomen geven deze plek een uitzonderlijke sfeer en licht.

Je kan gemakkelijk parkeren rond het meer, wandelen, vissen of paddenstoelen plukken.

Onze favoriet
Je kan een natuurgids inhuren die je uitleg geeft over de fauna en flora van dit unieke natuurgebied. Meer info bij het toeristisch infokantoor in Florenville.

Er zijn veel wandelingen te ontdekken in de omgeving die u kunt vinden op de wandelkaart die beschikbaar is bij het VVV-kantoor van Florenville.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden