• Voorstelling

Geniet van Mystery Forest, een klank- en lichtshow met als thema Halloween in de Adventure Valley in Durbuy. Het park hult zich in zijn meest angstaanjagende vermomming.

Een legende vertelt dat er een geheime stad verborgen ligt onder een berg, die nog niemand ontdekt heeft.... Heb je de moed om naar het park te komen op een moment dat al je nachtmerries werkelijkheid worden?

Een unieke avondshow

Adventure Valley biedt je een concept gebaseerd op 3D-projecties met een aangepaste geluids- en lichtshow in video mapping, het Mystery Forest! 

Na afloop van de activiteiten verandert het park in een magisch dorp met gedimd licht en open haarden, in een magische sfeer.

Praktisch

  • Duur van de show: 30 minuten
  • Op reservering

Zelfs in de kleinste stad ter wereld houden zich vreemde wezens verborgen!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van oktober tot november 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden