• Festival

Het festival Les Ardentes is terug in Luik. Kom feest vieren met vele artiesten.

De nieuwe editie van het festival Les Ardentes vindt plaats in het Parc Astrid van Coronmeuse in Luik, in hartje Wallonië, vlakbij Vlaanderen, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Het niet te missen zomerevenement Les Ardentes trekt elk jaar meer dan 60.000 festivalgangers.

Een uitzonderlijk programma

Het succes van het festival is te danken aan op een schitterend programma, dat verfijnd en populair is en zowel bevestigde groepen als nieuwe talenten op de affiche heeft staan. Van donderdag tot zondag wisselen 100 internationale en Belgische artiesten elkaar 4 concertdagen lang af met een grote diversiteit: rock, elektro, hip-hop, house, techno, drum'n'bass, soul, chanson française, folk, pop, etc.

Een uitzonderlijk festival dat je zeker niet mag missen!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van donderdag 07 tot 10 juli 2022.

Deuren openen elke dag om 13 uur.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden