• Pass

Hou je van musea? Dan is de museumPASSmusées zeker iets voor jou! Voor slechts € 59 geniet je voor één jaar onbeperkte toegang tot meer dan 170 musea in België en Wallonië. Wanneer en zo vaak als je wilt!

Een unieke pass voor meer dan 170 musea

Of je nu gepassioneerd bent door architectuur, een liefhebber van hedendaagse kunst of een fervent bewonderaar van het Maaserfgoed, de Museumpas is de ideale manier om musea in België en Wallonië te (her)ontdekken.

In totaal openen meer dan 170 musea in heel België - in Wallonië, Brussel en Vlaanderen - hun deuren voor jou. Voor een paar uur of een dag, kan je gebruik maken van je pas om onbekende gebieden te verkennen! Bovendien biedt de NmBS een korting van 50% op 5 heen-en-terugreizen voor passhouders.

De museumPASSmusées in de praktijk

  • Prijs: € 59
  • Geldigheidsduuur: 1 jaar
  • Meer dan 170 deelnemende musea
  • 5 H/T-biljetten aan halve prijs
  • Onbeperkte toegang tot de permanente collecties
  • Gratis toegang tot of ruime korting voor de tijdelijke tentoonstellingen

Raadpleeg de lijst met partnermusea.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 01 januari tot 31 december 2021.

De pass is één jaar geldig.

Individueel

Arrangementspris per persoon : € 59

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden