• Museum of interpretatiecentrum

Ontdek een niet te missen site in de Vurige Stede en wandel door het groene park. Welkom in het museum van La Boverie.

Dit eclectische gebouw dat gebouwd werd in het begin van de 20e eeuw is een blijvend nalatenschap van de wereldtentoonstelling van 1905. Het museum voor Schone Kunsten is er ondergebracht met opmerkelijke collecties Waalse kunst en Schone Kunsten, en een ruimte voor pluridisciplinaire en internationaal vermaarde tijdelijke tentoonstellingen.

Profiteer van je bezoek om te gaan wandelen in het Parc La Boverie, een oase van groen in het hart van de Vurige Stede.

Je hebt toegang tot het museum en het park via de 'Boverie'-brug die de linkeroever met de rechteroever van Luik verbindt en zich op 700m van het station van Guillemins bevindt.

Bezoekers met speciale behoeften

Deze attractie biedt faciliteiten en/of activiteiten met een officieel Access-i certificaat. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië zijn er heel wat activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat. 

Contact

Open op 23/01/2021
Musée de la BoverieParc de la Boverie 3,4020Liège
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Korting

Liège Visit Pass 48u | 16 musea en bezoeken in de Vurige Stede

Liège Visit Pass 48u, ideaal om geld uit te sparen en de niet te missen attracties en musea van de Vurige Stede te bezoeken!

Diensten

Externe catering

Voorzieningen

Cafetaria - Daglicht - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal op aanvraag - Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep - DE - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden