• Museum of interpretatiecentrum

Het Museum van la Boverie maakt deel uit van een niet te missen site in de Vurige Stede. Wandel in het groene park dat erg geliefd is bij de Luikenaars.

Dit eclectische gebouw uit begin 20e eeuw is een blijvende erfgenaam van de Wereldtentoonstelling van 1905.

In 2014 vonden er renovatiewerken plaats en werd er een glazen uitbreiding ingericht.

Twee plaatsen gewijd aan kunst:

  • museum voor Schone Kunsten met collecties van de Stad Luik
  • een ruimte van 2800 m2 voor tijdelijke tentoonstellingen met internationaal karakter

Maak van de gelegenheid gebruik om een wandeling te maken in het park van La Boverie, een groene omgeving midden in de stad. De plaats is toegankelijk via de loopbrug "Boverie" die linkeroever met rechteroever verbindt, op 700 m lopen van het station Luik-Guillemins.

Een buitengewone plek om te ontdekken aan de Maas!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Externe catering

Voorzieningen

Cafetaria - Daglicht - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal op aanvraag - Parking voor motorhomes - Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep - DE - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden