• Museum of interpretatiecentrum

Les Bateliers omvat het Archeologisch museum en het Museum voor Sierkunsten in het hart van het oude Namen.

Opgelet: door de coronacrisis is het museum tot nader order gesloten.

Permanente expo "Maison de famille"

Het Museum voor Sierkunsten is ondergebracht in een heel mooi herenhuis dat opgenomen is in het uitzonderlijk erfgoed van Wallonië. Het museum laat je het dagelijks leven zien van een aristocratische Naamse familie en haar bedienden in een herenhuis in de 18de eeuw.

Die reis naar de eeuw van de Verlichting wordt aangevuld met een wandeling door de tuin naar Frans model, onder het wakend oog van een reeks allegorische putti.

Culturele evenementen

Tentoonstellingen, animaties, concerten en conferenties bepalen het leven van dit culturele eiland, dat verbonden is met het Provinciaal museum Félicien Rops en het Huis van de Poëzie door middel van de publieke tuinen Les Bateliers en Les Poètes.

Mis deze musea niet tijdens je bezoek aan de Waalse hoofdstad!

Contact

Hôtel de Groesbeeck - de CroixRue Saintraint 3,5000Namur
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Visites

Groep - FR - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden